On anireu de vacances?

July 6, 2013 · Print This Article

Molts de vosaltres ja sereu de vacances, o si més no, ja les estareu programant: què fer, on anar, què visitar… I alguns estareu pensant en fer una visita a Euskal Herria o als Països Catalans. Des del blog de l’Euskal Etxea us volem donar un cop de mà, us volem ajudar a l’hora de triar on trobar l’informació, quines pàgines podeu consultar i quines coses són interessants de veure i visitar a els dos països. Sabem que no hi seran totes les propostes possibles, però us assegurem que seran totes les que hi són!

A Internet podreu trobar una gran quantitat de pàgines on us informaràn dels llocs més bonics i interessants per visitara a Euskal Herria; aquests són alguns: Euskadi Turisme, Navarra Turisme, Iparralde Turisme.

pamplona

Ara és el torn de l’estiu als Països Catalans. Hi ha un munt de webs on podreu trobar propostes però hem pensat en dues que us poden servir de punt de partida i que tenen en compte tot el territori. D’una banda, podeu entrar a www.paisos-catalans.com on hi trobareu informació des de quines cases rurals hi ha als Països Catalans fins a on podeu tastar uns bons vins. I de l’altra, per si sou persones que aposteu per un consum i turisme responsables de proximitat, hi ha una altra web on hi podeu trobar allò que busqueu de cara a l’estiu www.fentpais.cat.

Gegants_de_Gràcia

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.