Les traineres arriben a Barcelona

June 1, 2013 · Print This Article

Per primera vegada les traineres arriben a la capital catalana! Durant dos dies Barcelona serà l’escenari d’una competició de la Lliga San Miguel de Traineres en els quals l’esport i la cultura caminaran junts. Totes aquelles persones que s’acostin al Passeig Mare Nostrum podran gaudir de les activitats que s’hi faran i que giren al voltant del País Basc.

L’Euskal Etxea de Barcelona també hi serà present i us volem animar a anar-hi per conèixer tots els secrets d’Euskal Herria o retrobar-los si els trobeu a faltar!
Tota la informació de la Festa de la Mar la podeu trobar en aquesta web.

Serà la primera vegada que aquesta modalitat esportiva arribi a Barcelona. L’Assossiació de Clubs de Traineras (ACT) està formada pels dotze clubs de rem més importants que participen en la Lliga San Miguel de Traineres.

traineras

El dissabte 15 es disputarà la competició de Llaüts del Mediterrani que consistirà en una regata amb els dotze millors equips de la costa catalana, i el diumenge 16, per primera vegada a Barcelona, es podrà veure una regata de la competició de la Lliga San Miguel de Traineres.

A més de les activitats marítimes, durant tot el cap de setmana els assistents podran gaudir d’una zona lúdica, la Euskadi-Basque Country, on hi haurà concerts, gastronomia típica del nord, demostracions esportives i culturals.

Kaiku_estropada_irabazi_ondoren,_Zarautzen

Comments

Una Resposta en “Les traineres arriben a Barcelona”

  1. Traineres a Barcelona : Euskal Etxea Barcelona on June 22nd, 2013 8:03 pm

    [...] del 15-16 de juny de 2013, Euskal Herria ha desembarcat a Barcelona. Ho ha fet a través de les traineres però també a través de les activitats, mostres i propostes que les han acompanyades. Aquí en [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.