Som la vostra àgora!

May 18, 2013 · Print This Article

L’Euskal Etxea de Barcelona és l’espai on podeu difondre les vostres propostes culturals. Us cedim l’espai per a què hi exposeu, hi toqueu o hi presenteu el vostre llibre, documental o xerrada. Som una entitat que posem la cultura a l’abast de tothom i que tenim molt clar que no ha de ser un luxe!

annunci_large

Som la vostra galeria! Les exposicions van canviant a l’Euskal Etxea. cada 15 dies, aproximadament, les parets es desvesteixen per tornar-se a vestir amb fotografies, cartells, il·lustracions… Segur que tu també hi tens molt a dir!

Som el vostre escenari! Tens un grup, ets un/a artista i necessiteu un espai on fer conèixer la vostra música? El vostre escenari ideal és l’Euskal Etxea. Cada dissabte fem un vermut musicat al nostre txoko i vosaltres hi poseu la banda sonora. Una manera de fer arribar les vostres cançons a més racons, de fer que eus descobreixin, tot prenent alguna cosa ben fresqueta!

Som la vostra àgora!
Diumenge a la tarda l’Euskal Etxea es converteix en aquella plaça pública on la cultura, la política, la literatura, etc, hi tenen un espai. S’hi projecten documentals, s’hi presenten llibres, s’hi fan xerrades… Us cedim una de les nostres sales per a poder fer d’altaveu de la vostra iniciativa o projecte.

Segur que el cap us va a mil pensant en tot el què podeu fer a l’Euskal Etxea. Ara només us cal saber com… Només cal enviar un correu electrònic a kultura1@euskaletxeak.org i explicar la vostra proposta!

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.