Zuhaitz Gurrutxaga

May 11, 2013 · Print This Article

31/05/2013 Divendres 20h a l’Euskal Etxea. [Arte eszenikoak-Arts escèniques] Confidencias de un Futbolisto. Monòleg d’humor. A càrrec de Zuhaitz Gurrutxaga. 5€ (socis/es gratuït)

Zuhaitz Gurrutxaga, futbolista, ex de la Reial Societat, Rayo Vallecano i Real Unión entre uns altres, presenta el monòleg titulat “Confidències d’un Futbolisto”. Després de molts anys sent políticament correcte, aquesta vegada explica anècdotes i peripècies viscudes al llarg de la seva carrera esportiva, tant dins com fora dels terrenys de joc. Amb l’única promesa de dir la veritat, tota la veritat, i res més que la veritat, parlarà de gols, expulsions, entrenadors, amistats, viatges, èxits, fracassos, amors i desamors.

1357676193_extras_noticia_foton_7_1

Zuhaitz Gurrutxaga, Erreala, Rayo Vallecano edo Real Union taldeetan aritutako futbolariak, eskenatokietara egin du jauzi. Hainbeste urtetan politikoki zuzena izan ostean, bere kirol ibilbidean izandako bizipenak kontatzen ditu zeharo lotsagabe. Entrenatzaile ezagunez, taldekide eta adiskideez, maitasunaz, desamodioez, eginiko bidaiez, garaipenik gozoenez edo eta porrotik gazienez aritzen da ordu eta laurdeneko saioan.

Comments

Una Resposta en “Zuhaitz Gurrutxaga”

  1. Aquest juny és vostre! : Euskal Etxea Barcelona on May 25th, 2013 8:41 pm

    [...] acomiadant el mes de maig amb l’actuació de Zuhaitz Gurrutxaga i el seu humor futbolístic. I donarem la benvinguda al mes de juny amb l’espectacle Stereo [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.