Professor Navarro

May 11, 2013 · Print This Article

08/06/2013 Dissabte, 20h a l’Euskal Etxea. [Arte eszenikoak-Arts escèniques]. Professor Navarro. Màgia i mentalisme. 5€ (socis/es gratuït)

És un espectacle intens de màgia i mentalisme que ens convida a un passeig pels camins onírics de la hipnosis, la telepatia i la predicció del futur immediat. Diversió i perplexitat garantides per tot esperit inquiet o escèptic confés que s’atreveixi a acompanyar-nos en aquesta incursió per l’impossibl.

Mentalista i mag professional. Actor i director de CAPFICATS grup teatral que integra entre els seus artistes a persones sordes i que ofereix els seus espectacles en Llengua de Signes Catalana i Espanyola. Va estudiar Art dramàtic a l’escola MALAYIERBA de Quito i és Llicenciat en Història de la Filosofia per la Universitat Central de Barcelona. Actualment col·labora en diversos treballs escènics.

magia

Magia eta mentalismo ikuskizun erakargarria da, hipnosi, telepatia eta etorkizunaren iragarpenaren mundutik paseo bat egitera gonbidatzen gaituen ikuskizuna. Dibertigarria eta harrigarria, ezinezkoaren bidetik lagundu nahi gaituen oro (sinesdun edo eszeptiko) dago gonbidatua.

Mentalista eta mago profesionala, Pablo Navarro CAPFICATS taldeko aktore eta zuzendari da, talde honetan pertsona gormutuak daudelarik eta euren ikuskizunak zeinu hizkuntzan eskaintzen duen taldea. Quitoko Malayerba eskolan Arte Dramatikoa ikasia eta Bartzelonako Unibertsitatean Filosofiaren Historian lizentziatua.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.