Les arts a escena!

May 11, 2013 · Print This Article

L’Euskal Etxea posa la banda sonora a la primavera amb els concerts dels quals podreu gaudir durants els mesos de maig i juny, però també és l’epoca en que les arts pugen a l’escenari de la nostra entitat.

Fins ara heu pogut gaudir d’espectacles com Txaleo + Lidia de Lorenzo o El Món de les marionetes, però encara queden moltes més propostes que us encantaran si ja les coneixeu o que descobrireu i voldreu repetir.

Encara us queda l’oportunitat de conèixer l’humor de Zuhaitz Gurrutxaga, l’espectacle de Miren Gaztañaga o la màgia del Professor Navarro.

http://www.vimeo.com/35342916
I tot, com sempre, a preus populars, perquè per a nosaltres la cultura no és un luxe! I si ets soci/sòcia, la major part de les activitats són gratuïtes!

Comments

Una Resposta en “Les arts a escena!”

  1. Marilza on April 1st, 2014 3:04 pm

    Sonia 19 julio 2011 Respeto por la vida. Y e9sto implica repesto por las personas y todo lo que nos rodea. No sf3lo vamos a una casa donde pasar unos dedas y que esta este9 construida o reformada siguiendo unas pautas respetuosas con el medio ambiente. Inconscientemente esperamos ver eso mismo en los propietarios, en las personas a cargo de ese alojamiento. Es entonces cuando se palpa y respira un repesto mutuo y una buena sensacif3n tanto en el espacio como con las personas.Hay muchos alojamientos que pregonando el turismo responsable como instrumento de moda para atraer posibles clientes, se quedan en eso, en pregonar. Un hue9sped que se sienta turista responsable ofrecere1 a la casa lo mismo que reciba de ella.

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.