Oblida els festivals, vine a l’Euskal Etxea

April 27, 2013 · Print This Article

La primavera ha arribat carregada de propostes culturals a l’Euskal Etxea. Després de fullejar totes les pàgines dels llibres de Literaldia, ara és el torn dels mesos de maig i juny, en els quals, les arts escèniques són les protagonistes. Dos mesos on hi haurà xerrades, cursos, tallers, concerts, humor, vermuts musicats, el dinar de final de curs i la Lumagorri, la festa contra l’homofòbia! Avisa a casa que et veuran poc el pèl i que, si et busquen, seràs a l’Euskal Etxea. On si no?

cartell_a2

Tots i totes ja tenim al cap el bon temps, les vacances que s’acosten, el no posar un peu a casa… I a l’Euskal Etxea et fem gaudir encara més d ela primera i de l’estiu que s’acosta. Ho fem amb una agenda per als mesos de maig i juny carregada de propostes, moltes d’elles gratuïtes o a preus populars que no no voldràs deixar escapar.

Sr Mit, Ainara LeGardon, Iagoalaiaga i els detectius salvatges (exCheb Balowskis), BGKO, Coriolà i un llarg etcètera pel que fa a la música. Però també arts escèniques, tallers, documentals, màgia, humor i la festa contra l’homofòbia (Lumagorri). Una primavera escandalosament imprescindible a l’Euskal Etxea de Barcelona.

agendaB_2mm

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.