Sigues escriptor/a per un dia

April 6, 2013 · Print This Article

Tu també portes la literatura a les venes! Volem comptar amb vosaltres novament per fer una mica de literatura i ho farem a través del Concurs de microcontes i conte col·lectiu a la xarxa a través dels hashtags #mikroconte #mikroipuina #megaconte #ipuintzarra (en català i euskara). A través de twitter i facebook us anirem donant més detalls.

CONCURS DE MICROCONTES: Del 4 al 12 d’abril. Es fa a través de twitter i hi pot participar tothom que ho vulgui. Les persones guanyadores s’enduran un fantàstic premi! Només hi ha dues condicions: fer un conte en menys de 140 caràcters, i posar-hi el hashtag #mikroconte (si el feu en català) #mikroipuina (si el feu en euskara).

CONCURS DE MEGACONTE: Del 15 fins al 26 d’abril (sense el cap de setmana). Són 10 tuits/frases. El començaran i acabaran escriptors/es catalans i bascos. I vosaltres haureu de donar-li continuïtat. Les persones guanyadores també tindran un fantàstic premi. En aquest cas, caldrà utilitzar els hashtags #megaconte (català) #ipuintzarra (euskara).

I mentrestant… no oblideu de gaudir de Literaldia!

escriu

Comments

2 Respostes en “Sigues escriptor/a per un dia”

 1. admin on April 11th, 2013 3:34 pm

  Jabier, ens ha agradat força! Anima’t a participar al concurs de twitter!

 2. Jabier Ganuza on April 11th, 2013 10:02 am

  DEMÀ

  La borratxera, la incessant pluja i la brutícia del seu parabrisa desviaven el seu vell Panda cap a les cunetes. Sense temps d’arribar a casa va parar en un camí. Els budells li cantaven que havia begut massa aquella nit.

  La llum dins d’una fàbrica abandonada li atreia qual oasi al desert.

  - Des de quan es això aquí? -Es va preguntar.

  Va tancar en 1.992 poc després del seu vuitè aniversari.

  - Intrús! – Van cridar.

  Va escapar i amagat va mirar per unes reixetes. Cobi comandava l’esquadró de milers de robots que controlarian la Terra durant els foscos segles de “L’Era Artificial”.

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.