Sorteig: entrades Willis Drummond!

March 30, 2013 · Print This Article

Barcelona, Sant Feliu de Guíxols i Vic. Aquest és el triple recorregut que Willis Drummond farà pel Principat aquest mes d’abril i l’Euskal Etxea us vol convidar a tots tres concerts! Sortegem dues entrades per a cadascun d’ells i aconseguir-les és molt fàcil.

Tens posada la txapela? Vols anar a un dels tres concerts de Willis Drummond? Doncs només cal que omplis el formulari i tinguis sort! I si encara no ets soci/sòcia de l’Euskal Etxea… a què esperes? T’estàs perdent un munt de sortejos i descomptes!

Willis Drummond és un grup dels que no paren. Des que van treure el seu primer disc autoproduït han fet més de 200 concerts en 5 anys tocant tant en festivals com en gaztetxes o sales de concert a Euskal Herria, França, Bèlgica i l’estat espanyol.

El passat novembre va sortir el seu quart àlbum: A ala B (Bidehuts, 2012) amb 10 cançons gravades per Karlos Osinaga i Iñigo Irazoki a Bonberenea (Tolosa) i barrejades per Burke Reid a l’estudi Bronco de Toronto.

Més info: http://www.willisdrummond.net/EUS/

449a918cffcc3a6df9c7de56e571b1dd

Comments

3 Respostes en “Sorteig: entrades Willis Drummond!”

  1. Borja on April 9th, 2013 7:03 am

    Sabe alguien si la entrada de la rocksound se puede comprar por adelantado?

  2. Hugo on April 8th, 2013 7:28 am

    Quin tros de cartell!!!!!!!!!!!!

  3. ziargi on April 5th, 2013 2:47 pm

    aupa willis

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.