Entrades per Vendetta i Fermin Muguruza!

February 2, 2013 · Print This Article

No ens cansarem de mimar-vos! Els socis i sòcies de l’Euskal Etxea de Barcelona us mereixeu això i molt més! Per això us animem a participar a un nou sorteig: 5 entrades per veure i sentir l’ska de Vendetta a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat el proper 8 de febrer.

En vols una? Només has d’omplir el formulari! I tenir posada la txapela!

I ja saps que si vols saber tots els sortejos, descomptes, actes especials i avantatges que té portar posada la txapela, tens el bloc especial per a socis i sòcies de l’entitat. Encara coneixes algú que no s’ha posat la txapela? Doncs posa-li i tindràs un obsequi!

venedtta

Però això NO ÉS TOT!!!! Vols que et convidem a anar al cicle “En Persona” de la Sala Apolo i poder anar al concert-tertúlia amb Fermin Muguruza?! Doncs desig concedit! Sortegem dues invitacions per gaudir d’una ocasió única amb el músic d’Irun!

El sorteig és exclusiu per a socis i sòcies de l’Euskal Etxea, com sempre. I per participar-hi només cal ompli aquest formulari!

Creua els dits i sigues una de les persones guanyadores de la trobada En Persona amb Fermin Muguruza!

fm

Comments

Una Resposta en “Entrades per Vendetta i Fermin Muguruza!”

  1. Fausto Jaulin on February 3rd, 2013 3:22 pm

    ea zorte on dudan

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.