Ez ahaztu- No oblidem

January 5, 2013 · Print This Article

El mes de gener a l’Euskal Etxea serveix per a no oblidar. Per tenir ben present la memòria. Però també per gaudir de la música, de Sant Sebastià i del Campionat de Mus. Tot plegat, acompanyat com sempre, de les propostes del txoko, tallers, exposicions i un llarg etcètera que sempre us ofereix l’Euskal Etxea. Comencem l’any 2013 amb força!

Reserva un espai per a la memòria. Guarda un espai per a dir que no oblides. I vine a descobrir històries que cal recordar a l’Euskal Etxea. L’agenda del mes de gener ve carregada de xerrades, documentals, presentacions de llibres, etc… amb la clara voluntat de no oblidar. La primera que et proposem és el passi del documental Operació Garzón, una projecció que no et deixarà indiferent.

agenda gener

Però també tenim un espai per a la música, com no podia ser d’altra manera. I les primeres propostes que us fem passen per Ainara LeGardon i un deliciós vermut musicat amb Mireia Izquierdo & Yeray Hernandez (Taller de Músics).

I sortejos, i futbol, i tallers, i una nova oportunitat d’aprendre euskara, i les primeres passes de la korrika… Encara no has mirat el calendari d’activitats? Doncs no ho facis sense tenir la tev agenda al costat i començar a reservar dies!

I la setmana que ve… molt més! Amb Campionat de Mus inclós!

calendari

Comments

2 Respostes en “Ez ahaztu- No oblidem”

 1. admin on January 7th, 2013 1:13 pm

  Hola! I tant que hi pots venir!

 2. Carolina on January 7th, 2013 12:27 pm

  Hola, no sóc sòcia vostra; i vull preguntar si el vermut musical que fareu el proper dissabte 12 de Gener puc assistir gratuïtament.
  M’agradaria molt asistir, per conèixer la vostra cultura, aniria amb un amic.
  Espero la vostra resposta,
  Moltes gràcies,
  Salutacions,

  Carolina Pérez

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.