L’agenda de desembre, el millor regal

December 1, 2012 · Print This Article

S’acosten les festes de Nadal i el millor regal que us podem fer és una agenda amb activitats d’aquelles que no us voldreu perdre. Un concert de Betagarri, el lehendakari Ibarretxe presentant el su llibre, concerts, Ni i, evidentment, l’arribada de l’Olentzero i Sant Tomàs. I tot, acompanyat d’una nova campanya per ser cada vegada més a l’Euskal Etxea. Ara, posar-se la txapela i regalar-la tindrà regals, descomptes i avantatges. La millor manera de combatre el fred és venir a l’Euskal Etxea.

El mes de desembre comença amb força a la nostra entitat. El primer cap de setmana tindrà música per a què el mes tingui força ritme. Dissabte 1 de desembre, Jonn&RumbaBona seran els encarregats d’alegrar el vermut musicat que us oferim i, si a més sou socis o sòcies de l’Euskal Etxea, la festa servirà també per a donar-vos el vostre nou carnet que us obre les portes a un nou món de descomptes, avantatges, sortejos i obsequis. Segur que el voldreu ensenyar i en presumireu tot el dia!

El mateix dia 1, DJ Makala posarà el punt final a l’EH Sona 2012. El festival enguany ha fet un salt en tots els aspectes i ja promet sorpreses i un cartell potent de cara a l’any vinent.

cartell_a2

Aquest mes però, la música també ens la portarà Betagarri (en un concert exclusiu en streaming), Joan Colomo i Naica.

Un acte també força esperat serà el de la presentació del llibre El Caso Vasco de Juan José Ibarretxe. El lehendakari serà el dia 4 a l’Euskal Etxea per a presentar-lo.

L’Olentzero i Sant Tomàs no faltaran tampoc aquest mes. La celebració, com sempre, vindrà acompanyada de música basca, cercaviles, sidra i txistorra!

I aquets mes encara té una proposta més, coincidint amb el Dia Internacional de l’Euskara (3 de desembre), es farà una xerrada (exclusivament en euskara) a l’Escola Oficial d’Idiomes. Però no velm deixar aquí un dia com aquest i per això us animem a fer una petita contribució a què la llengua basca arribi encara a més racons. Us animem a signar per a què el 3 de desembre la icona de Google, sigui per commemorar aquest dia!

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.