Joan Colomo

November 24, 2012 · Print This Article

14/12/2012 Divendres, 20h a l’Euskal Etxea. Concert de Joan Colomo [cantautor] dins del cicle cicle KATebegi. Entrades: Anticipada www.barrabarra.eu 5€ (sòcies i socis gratuït). Taquilla 7€ (sòcies i socis 3€).

A aquestes alçades, definir en Joan Colomo fent referència a d’altres artistes del panorama musical no té gaire sentit. Simplement perquè en Joan és un artista autèntic, original i únic. Ho és en les seves composicions, en les seves lletres i en els seus imprevisibles directes.

Tots els ritmes possibles bullen dins el seu cap i en Joan Colomo hi transita amb absoluta normalitat, saltant de l’un a l’altre d’una manera natural i fresca, sense cap impostura. Com a resultat, un segon disc en solitari Producto Interior Bruto, desbordant de creativitat i amb una frescor i vitalitat contagioses.

Producto Interior Bruto és un disc delicat en la forma (encara que amb molt i molt de ritme), però contundent en el fons. Fugir de la banalitat i del costumisme en allò que es vol explicar, implica un risc, t’obliga a prendre partit, i en Joan Colomo ho fa. De vegades amb fina ironia, d’altres amb un retrat cru de la realitat, però sempre, sempre, amb honestedat i alegria.

Ja fa temps que en Joan Colomo va travessar la barrera dels mil concerts. De ben segur que n’hi esperen molts més.


http://es.myspace.com/joancolomo

YouTube Preview Image

Joan Colomo musika panoramako bestelako artistekin konparatuz aurkezteak ez du zentzurik jada. Joan artista berezi, orijinal eta bakarra delako. Bere konposaketak horrelakoak dira, baita bere letra eta ezustekoz betetako zuzenekoak.

Erritmo posible guztiak sartzen dira bere buruan, eta Joan Colomok batetik bestera naturaltasun osoz salto egiten du. Emaitz modura bere bigarren bakarkako diska: “Producto Interior Bruto”, sormen, freskura eta bizitasunez gainezka.

Joan Colomok aspaldi bete zituen mila kontzertu. Ziur askoz gehiago egingo dituela.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.