We Are Standard

October 27, 2012 · Print This Article

10/11/201 Dimecres, a les 21h. Bikini. Concert de We Are Standard [indie] Preu: 15€ Venda d’entrades: www.barrabarra.eu. Descompte per a socis i sòcies de l’Euskal Etxea i Club Tr3sc (consultar web eh sona)

Abans d’editar el seu primer disc, We Are Standard ja havien guanyat diversos premis per la qualitat de les seves maquetes i havien despertat l’interès de segells i mitjans. Amb ell van donar un petit pas discogràfic, però el que els va afermat amb claredat va ser el directe, amb més de 150 concerts i amb un disc de debut i viatges per Europa per a actuar a festivals, a més d’editar el disc a França o a els Estats Units.

A finals de 2011 arriba Great state (mini LP de cinc cançons). Hedonisme, diversió i comunió, tot en un a We Are Standard.


http://wearestandard.net/

YouTube Preview Image

washandia

Comments

2 Respostes en “We Are Standard”

  1. We Are Standard, R.Ordorika, Doctor Deseo i més! : Euskal Etxea Barcelona on November 3rd, 2012 8:08 pm

    [...] propers concerts tenen noms que et sonaran com Doctor Deseo, Soziedad Alkoholika, We Are Standard, Ruper Ordorika o Jabier Muguruza. Però n’hi ha molts d’altres que, tot i ser coneguts [...]

  2. Sorteig: entrades We Are Standard o caixa de sidra! : Euskal Etxea Barcelona on October 27th, 2012 8:05 pm

    [...] setmana tindrem dues persones guanyadores. Una s’endurà 2 entrades per a veure We Are Standard a Bikini i l’altra, una caixa d’ampolles de sidra (gràcies a la col·laboració de [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.