EH SONA’12: 15 anys de música basca

October 13, 2012 · Print This Article

No sabràs quin grup triar. No podràs anar només a un concert. L’Euskal Herria Sona 2012 ja és aquí i amb una aposta que et deixarà amb la boca oberta! Prepara’t per gaudir de la millor música basca a partir del 26 d’octubre!

SOZIEDAD ALKOHOLIKA, LISABÖ, DOCTOR DESEO, WE ARE STANDARD, RUPER ORDORIKA, LAUROBA, MIKEL URDANGARIN, ETXE, NORTE APACHE, AMA SAY, THE HOT WOK, THE SPARTEENS, KHERAU, JABIER MUGURUZA, PEACHY JOKE, DJ MAKALA…

Tots ells, noms reconeguts de l’escena musical basca (i més enllà de les fronteres del País Basc) i tots ells seran protagonistes de l’EH Sona 2012. El festival de música basca a Barcelona arriba a la quinzena edició carregat de noves propostes i amb la clara voluntat de seguir creixent.

cartel_3

El tret de sortida de l’Euskal Herria Sona 2012 serà el 26 d’octubre i la música no s’aturarà fins a l’1 de desembre. Seran 15 actuacions per celebrar aquests 15 anys en que l’Euskal Etxea ha estat l’espai perfecte per difondre la música basca a Barcelona! I ho seguirem fent!

A la web d’EH Sona trobaràs tots els detalls que et cal saber: grups, dates, sales, preus. I si ets soci/sòcia de l’Euskal Etxea o del Club TR3SC, tens descomptes especials!

kartela

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.