EH a la taula: bolets

September 29, 2012 · Print This Article

19/10/2012. Divendres, 20h a l’Euskal Etxea. Xerrada-curset a càrrec d’Evarist March, de Naturalwalks. Gratuït

Taller divertit i amè sobre el fascinant i màgic món dels bolets, per tal que els participants puguin descobrir alguns del seus secrets, aprenguin on viuen i aprenguin les principals maneres d’utilitzar-los a la cuina.

bolets


Evarist March, Naturalwalks-eko partaidearen hitzaldi-ikastaroa. Doakoa

Onddo eta perretxikoen mundu miresgarri eta magikoaren inguruan tailer dibertigarri eta atsegina, partehartzaileek onddo eta perretxikoen sekretu batzuk ezagutarazteko asmoz. Non bizi diren eta sukaldean nola erabili ikasiko dugu.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.