Vermut musicat

September 22, 2012 · Print This Article

06/10/2012 Dissabte 13h, a l’Euskal Etxea. Vermut musicat amb Carles Belda.

Carles Belda, acordionista diatònic de Sabadell que ha format part de grups com Blat Segat, Pomada, Ensaladilla So Insistent, Mesclat i El Belda i el conjunt badabadoc és l’encarregat del vermut musicat d’octubre a l’Euskal Etxea .

Toca l’acordió diatònic i la trikitixa (variant del mateix instrument emprada al País Basc) en formacions musicals de caire tradicional, encara que un dels estils musicals que més li agrada és la rumba, estil que ha adaptat per a ésser tocat amb l’acordió diatònic, en treballs com els del grup Pomada. Tot això garanteix que el concert-vermut d’octubre serà ben animat!

belda_2

Carles Belda, Sabadelleko trikitijolea da, Blat Segat, Pomada, Ensaladilla So Insistent, Mesclat eta “El Belda i el conjunt badabadoc” moduko taldeetan aritua. Bera izango da urriko bermut-kontzertua egitearen arduraduna.

Trikitrixa jotzen du ezaugarri tradizionaldun musika taldeetan, nahiz eta bere musika estilo gustokoenetako bat rumba izan; Pomada bezalako taldeetan rumba trikitrixarekin uztartzeko gai dela erakutsi zuen. Guzti honek bermut-kontzertu animatua ziurtatzen du!

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.