EH a la taula: vins

September 22, 2012 · Print This Article

11/10/2012. Dijous, a les 20h a l’Euskal Etxea. Tast de vins DO Navarra a càrrec de Migueltxo Goñi, membre del Consell Regulador D.O. Navarra.

Anticipada www.barrabarra.eu 3€ (sòcies i socis gratuït). Taquilla 5€ (sòcies i socis 3€). Places limitades. Cal que els socis avisin amb antelació per a reservar plaça.

L’expert en vins navarresos Migueltxo Goñi dirigirà el tast en el qual aprendreu a tastar i realitzareutot un recorregut pels diferents tipus de vins que s’elaboren en la Denominació d’Origen Navarra: blanc, rosat, negre i dolç. Una ocasió per a triar el teu propi estil de vi.

vi

Nafarroako J.D. Kontseiluko partaide den Migueltxo Goñiren eskutik, Nafarroako ardoen dastaketa.

Aurretik www.barrabarra.eu 3€ (bazkideek doan). Takilla 5€ (bazkideek 3€). Plaza mugatuak. Bazkideek aurrez deitu behar dute tokia erreserbatzea nahi izanez gero.

Ardo nafarretan aditua den Migeltxo Goñik zuzenduko du ardo dastaketa; bertan, Nafarroako Jatorrizko Deituradun ardoen dastaketa bat egiten ikasiko duzue: ardo zuria, gorria, beltza eta ardo gozoa. Gehien egokitzen zaizun ardo mota zein den aukeratzeko parada ezin hobea.

Comments

2 Respostes en “EH a la taula: vins”

  1. Aquest octubre et posem EH a la taula : Euskal Etxea Barcelona on October 6th, 2012 8:05 pm

    [...] plat: Tast de vins DO Navarra (dijous 11 octubre) Segon plat: Sopar a una societat gastronòmica (dimecres 17 octubre) [...]

  2. Un octubre per llepar-se els dits : Euskal Etxea Barcelona on October 3rd, 2012 1:49 pm

    [...] cicle EH A LA TAULA. La programació d’enguany inclou un tast de carn, un de formatge, un de vins, etc… i el tradicional concurs de truites de patata! També podreu veure el documental [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.