EH a la taula: carn

September 22, 2012 · Print This Article

04/10/2012 Dijous, 20h a l’Euskal Etxea. Tast comentat de carn basca a càrrec d’Urkaiko: Hamburguesa basca.

Anticipada www.barrabarra.eu 3€ (sòcies i socis gratuït). Taquilla 5€ (sòcies i socis 3€). Places limitades. Cal que els socis avisin amb antelació per a reservar plaça.

La cooperativa Urkaiko va ser fundada per més de 500 pagesos de la zona d’Urola Kosta el 1985, per donar resposta a la necessitat dels ramaders de comptar amb estructures que permetessin facilitar la tasca de comercialització de la producció de vedells, bens i porcs. La cooperativa pretén garantir les condicions que permetin als associats seguir desenvolupant l’activitat ramadera arrelada a les masies basques des de fa generacions.

Basant-se en el sistema de producció tradicional del País Basc, unida als més rigorosos controls, aconsegueixen carns de la millor qualitat, utilitzant les millors tecnologies per fer arribar aquesta qualitat a la taula. Avui, a l’era de les noves tecnologies, en fan ús per seguir portant els millors productes fins al client.

tast carn2
Aurretik www.barrabarra.eu 3€ (bazkideek doan). Takilla 5€ (bazkideek 3€). Plaza mugatuak. Bazkideek aurrez deitu behar dute tokia erreserbatzea nahi izanez gero.

Urkaiko kooperatiba Urola Kostako 500 baserritar baino gehiagok 1985ean sortu zuten beraien idi, bildots eta txerrien produkzioaren salmenta erraztuko zituen estruktura legez. Belaunaldiz- belaunaldi elkartekideen baserrietan landu izan diren abere ustiapenak bermatzen dituzten baldintzak zaintzea da kooperatibaren asmoa.

Euskal Herriko produkzio sistema tradizionalean oinarrituta, eta kontrolik zorrotzenei gehituta, kalitaterik handieneko haragiak lortzen dituzte, kalitate horiek bezeroaren etxera heltzeko teknologiarik aurreratuenak erabiliz. Gaur egun, teknologia berrien aroan, berauen erabileraz baliatzen dira produkturik onenak bezeroaren etxera eramaten jarraitu ahal izateko.

Comments

3 Respostes en “EH a la taula: carn”

 1. admin on October 2nd, 2012 9:17 am

  Aupa Bernat!
  Els tasts són entre setmana (normalment dijous). El que hi ha el cap de setmanba és un vermut musicat (el dia 6) i el concurs de truita de patates (el 20)

 2. Bernat on October 1st, 2012 9:52 pm

  Voldria saber si farieu algun altre tast els caps de setmana durant el mes d’octubre. Gràcies!

 3. Un octubre per llepar-se els dits : Euskal Etxea Barcelona on September 29th, 2012 8:03 pm

  [...] agenda és el cicle EH A LA TAULA. La programació d’enguany inclou un tast de carn, un de formatge, un de vins, etc… i el tradicional concurs de truites de patata! També [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.