Mil paraules-Mila hitz

August 25, 2012 · Print This Article

Ja ho diuen: una imatge val més que mil paraules. I com nosaltres volem saber com us han anat les vacances i sou molts i moltes, hem pensat que la millor manera que ens en féu cinc cèntims és a través de les fotografies que de ben segur heu fet.

Hi ha qui haurà anat ben lluny, d’altres ben a la vora i d’altres, que s’han quedat a la ciutat. Però segur que tots i totes teniu un munt d’imatges de les vostres vacances. I volem que les compartiu amb nosaltres!

Envieu-nos les fotografies de les vostres vacances! Aquell indret paradisíac, la festa del poble, el primer bany de la criatura, els peus a la sorra o la muntanya que mai vau pensar que pujaríeu. O potser un detall de la ciutat d’aquell país tan llunyà! Tant se val, volem saber com esteu gaudint d’aquest estiu!

Com ho heu de fer? Doncs d’una manera ben senzilla, a través de twitter. Només cal que pengeu la vostra imatge citant-nos @Euskaletxeabcn ii amb els hashtags #fotoee o bé #argazkiaee. Ben aviat les veureu en aquest bloc!

Anima’t i envia la teva foto!

maletes

Ezaguna da esaera: irudi batek mila hitzek baino gehiago balio du. Eta guk oporrak nola joan zaizkizuen jakin nahi dugunez, eta asko eta asko zaretenez, oporrak nolakoak izan diren argazkien bidez jakin nahi dugu

Batzuk ziur urrunera joan zaretela, batzuk hemen hurbil geratu zarete, eta beste batzuk hirian geratuko zineten. Baina ziur zuen oporren argazki pila dituzuela. Eta gurekin elkarbanatzea nahi dugu!

Bidali iezazkiguzu zure oporren argazkiak! Ezagutu duzuen paradisu hori, herriko festak, umetxoaren lehen bainua, oinak hondartzan edo sekula igotzea espero ez zenuten mendi hura. Edo hain urrun dagoen herrialde hartako hiriko xehetasun hura! Berdin du, uda honetan zer egiten ari zareten jakin nahi dugu!

Nola egin behar duzuen? Oso erraz, twitter bidez. Zintzilikatu zuen argazkia bertan gu aipatuz @Euskaletxeabcn eta #fotoee edo #argazkiaee traola erabiliz. Eta laster blog honetan bertan ikusi ahal izango dituzue!


Animatu eta bidali zure argazkia!

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.