Novetats per al nou curs

July 28, 2012 · Print This Article

El nou curs a l’Euskal Etxea ve carregat de propostes i sorpreses! Mentre arreu es retalla en cultura, nosaltres, conscients que no és un luxe i que cal protegir-la i difondre-la, hem apostat per fer cada vegada més activitats i, com sempre, moltes d’elles gratuïtes.

I es que el curs que comença al setembre ve carregat de novetats que encara no us volem desvetllar. Però n’hi haurà per a tots els gustos: per als socis i sòcies, per als qui voleu estudiar euskera, per als qui cada vegada teniu més ganes de conèixer la cultura basca… I un llarguíssim etcètera. Ho podreu comprovar ben aviat, quan us donem tots els detalls de l’agenda del mes de setembre.

excursio còpia

De moment, els qui voleu aprendre euskera ho teniu més fàcil que mai. No hem pujat preus i matriculació. Per què a l’Euskal Etxea la llengua no s’encareix ni es retalla. Si en voleu saber més, només cal que cliqueu aquí!

Ben aviat us desvetllarem algunes novetats!

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.