Taller tècniques teatrals

May 19, 2012 · Print This Article

08/06/2012 Divendres, 19:30h a l’Euskal Etxea. Taller Tècniques teatrals per a la vida diària [Cicle Arts escèniques] de la mà de La Trama Produccions. Preu: 20€ per les 3 sessions (15€ els socis). Cal inscripció prèvia. El taller continuarà els dies 15 i 22 de juny.

Entrenant el cos, la ment i la veu, mantindrem un esperit jove, vital i creatiu. A través del joc i de tècniques teatrals podrem observar i millorar com ens comuniquem, a desenvolupar-nos en societat, a gestionar i expressar les emocions, a guanyar en presència i energia… Un seguit d’eines que ens ajudaran a conèixer-nos millor. I una mica de teoria: què fan al teatre?

Tot això ens pot ajudar a guanyar en coneixement d’un mateix, capacitat
d’observació, seguretat, expressivitat, consciència de l’espai, domini del cos i de la
veu, treball en equip, responsabilitat…

teatre

Gorputza, adimena eta ahotsa landuz izpiritu gazte, bizi eta sortzaile bat mantenduko dugu. Jolas eta antzerki tekniken bidez, nola komunikatzen garen ikusiko dugu, emozioak kudeatzen eta adierazten ikasiko dugu, presentzia eta energian irabazten… Hobeto ezagutzen lagunduko gaituzten tresna ezberdinak ezagutuko ditugu. Eta teoria pixka bat: zer egiten dute antzerkian?

Guzti honek norberaren ezagutza, behaketa gaitasuna, segurtasuna, adierazkortasuna, espazioaren kontzientzia, gorputzaren eta ahotsaren menperatzea, taldeko lana, ardura….bultzatzen lagunduko digu.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.