IK, club de lectura

May 19, 2012 · Print This Article

06/06/2012 Dimecres, 19.30h a l’Euskal Etxea. Gratuït [cat-eus]

Nova edició del club de lectura, projecte engegat amb la intenció de promoure la literatura basca a Catalunya. Els llibres són obres literàries creades en euskara, però per a què les persones que no el saben també hi puguin participar, utilitzarem tant les versions originals com les traduccions. Aritz Galarraga conduirà les sessions.

En aquesta ocasió l’obra escollida és Kilkerren hotsak/El canto de los grillos d’Edorta Jimenez. La novel·la està basada en la documentació sobre el cas d’Alejandro Mallona, alcalde legítim de Mundaka afusellat pels feixistes el 1937 al cementiri de Derio.

edorta

Euskal literatura Katalunian ezagutarazteko antolatutako kluba. Liburuak euskaraz sorturiko literatur lanak izango dira, baina euskaraz ez dakitenek ere parte hartzeko aukera izan dezaten, jatorrizkoak ez ezik itzulpenak ere berdin-berdin erabiliko ditugu. Aritz Galarragak gidatuko ditu saioak.

Oraingoan aukeratu den lana Edorta Jimenezen “Kilkerren hotsak” da. Eleberria Derioko hilerrian 1937an faxistek erahil zuten Mundakako zilegizko alkate zen Alejandro Mallonaren kasuari buruzko dokumentazioan dago oinarritua

Comments

Una Resposta en “IK, club de lectura”

  1. Manuel Sanchez Moya on June 5th, 2012 7:11 pm

    No hemos podido encontrar ejemplares ni en euskera yni en castellano
    Un saludo, Aritz
    Jasone

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.