Microcontes/Mikroipuinak (Literaldia)

March 31, 2012 · Print This Article

Ja arriba el festival de literatura Literaldia, ple de bona literatura i noves propostes! Una d’aquestes noves propostes és un concurs en el que volem que hi participis. Fent servir la plataforma Twitter, hem engegat dues iniciatives; per una banda, el concurs de microcontes (en català i en euskara), fent servir el hashtag #mikroconte (vigileu la “k”!) o #mikroipuina. Amb aquest hashtag podreu escriure microcontes de collita pròpia, fent servir com a màxim 140 caràcters. Cada participant entrarà en el sorteig del concurs, on podreu guanyar un sopar per a 2 persones al restaurant de l’Euskal Etxea a més a més d’un producte relacionat amb el Literaldia d’enguany. El tema és lliure, només limitem els caràcters del conte! Feu correr la vostra imaginació i a partir del dia 11 d’abril, escriviu el vostre #mikroconte o #mikroipuina !! No us oblideu de posar el hashtag corresponent per tal de poder recollir totes les vostres aportacions!!

Però a més a més, també volem crear amb la participació de tothom un #megaconte / #ipuintzarra, un conte enorme fet entre totes i tots. Farem servir aquest hashtag on, durant els més de 30 dies que durarà el Literaldia, crearem un gran conte col•lectiu. Com? El primer dia, el dia 11 d’abril, trobareu un tweet de l’@Euskaletxeabcn amb el hashtag #megaconte / #ipuintzarra (en català un, i en euskara l’altre), el principi del que serà el #megaconte. Vosaltres proposareu com ha de continuar aquest conte, i el proper dia 12, abans de les 10h trobareu el fill que s’ha triat per continuar el conte. I així cada dia fins al final del Literaldia. Entre totes i tots els participants al #megaconte / #ipuintzarra sortejarem un sopar per a dues persones al restaurant Euskal Etxea i un producte del Literaldia’12. No us oblideu de posar el hashtag corresponent per tal de poder recollir totes les vostres aportacions!!

http://literaldia.com/

mikro

Badator Literaldia jaialdia, literatura on eta proposamen berriez jantzia! Proposamen berri hauetako bat zure parte hartzea ezinbestekoa den lehiaketa bat da. Twitter erabiliz, bi ekimen jarri ditugu martxan; alde batetik, mikroipuinen lehiketa (euskaraz eta katalanez), #mikroipuina edo #mikroconte (kontuz “k”-rekin!) hashtag-ak erabiliz.Hashtag honekin mikroipuinak egin ahal dituzue, gehienez ere 140 hizki erabiliz. Parte hartzen duzuen guztien artean Euskal Etxeko jatetxean bi pertsonentzat afari bat eta aurtengo Literaldiako produktu bat zozketatuko ditugu. Gaia librea da, karaktere kopurua soilik mugatzen delarik.Apirilak 11tik aurrera, utzi irudimenari hegan egiten, idatzi zuen #mikroipuina edo #mikroconte-a!! Ez zaitezte ahaztu dagokion hashtag-a jartzeaz!

Baina gainera, denon artean #ipuintzarra edo #megaconte delako ipuin kolektiboa sortu nahi dugu. Hashtag hau erabiliz, eta Literaldiak iraungo duen 30 egunetan zehar ipuin erraldoi bat idatziko dugu denon artean. Nola? Apirilak 11an tweet bat izango duzue @Euskaletxeabcn kontuan #ipuintzarra eta #megaconte hashtagarekin. Zuek ipuin honen hasiera nola jarraitu proposatuko duzue. Apirilak 12an (eta horrela egunero) goizeko 10etarako zuek proposatu dituzuenen artean, jarraitu behar den haria (tweet-a) ipiniko dugu Euskal Etxearen kontuan. Eta berriro ere proposamenak jasotzen hasiko gara. #ipuintzarra eta #megaconte lehiaketan parte hartzen duzuen guztien artean ere Euskal Etxeko jatetxean bi pertsonentzat afari bat eta aurtengo Literaldiako produktu bat zozketatuko ditugu. Ez zaitezte ahaztu dagokion hashtag-a jartzeaz!

http://literaldia.com/

escriu

389730_10150687543553624_529573623_9058934_433995502_n

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.