Concert d’Andreu Valor

November 30, 2010 · Print This Article

El proper diumenge dia 5 de desembre, concert acústic on el cantautor contestà estarà acompanyat per la jove vocalista Berta Iñiguez, Tatà Bates, a la guitarra i Joan León a la repercussió.

El concert s’enmarca dins del cicle “Abeslari valentziarrak Euskal Etxean” (Cantautors valencians a l’Euskal Etxea) que programem amb col·laboració amb el Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) de Músics i Cantants en valencià i l’espai gremial valencià EL SINGLÓ i la Plataforma per la Llengua. El secretari del COM, Pau Alabajos, acompanyarà en l’escenari al jove cantautor contestà inaugurant el cicle que continuarà al 2011 amb la programació de diferents concerts i el cantautor català Miquel Pujadó presentarà en l’escenari als dos valencians. Els cantautors estaran acompanyats per la jove vocalista Berta Iñiguez, Tata Bates a la guitarra i Joan León a la percussió. Les entrades pel concert son a cinc euros i les podeu adquirir en el mateix concert a (Placeta de Moncada 1-3, entrada pel carrer Arc de Sant Vicenç). L’entrada és gratuïta pels socis de l’Euskal Etxea.

Valor fou nominat als darrers premis Ovidi Montllor al millor disc de cançó d’autor 2010 i fou finalista als concursos “Cantautors de Mataró 2010″ a Mataró (Barcelona) i “Cántigas de Mayo 2010″ a Ceutí (Múrcia). Després de recórrer gran part del País Valencià, el jove cantautor contestà, enceta una petita gira pel Principat de Catalunya en la que s’emmarca aquest concert. El seu primer disc, En les nostres mans, produït per la nova discogràfica “Més de mil”, ha aconseguit un gran èxit als Països Catalans. Mitjançant un estil intimista, dolç i acurat, ha fet arribar un missatge fort i viu: no hi ha res que no estiga “en les nostres mans”. El músic valencià ha manifestat: “és per a mi una il·lusió immensa poder presentar el disc al Principat de Catalunya on, per ideologia, em sent tan identificat”.

50556_171244099561403_8047304_nhandia

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.