Clown: partida de temps

June 3, 2010 · Print This Article

11 de juny a les 20h a l’Euskal Etxea. Gratuït

Maider Galarza i Rosita Calvi ens oferiran un espectacle de Clown. Dos personatges busquen el seu temps, el que no saben és que ja l’han trobat. Ara bé, una vegada trobat el tornen a perdre buscant-lo; perden el temps que s’havien pres per a trobar-lo. Clar que per a haver perdut aquest temps han necessitat prendre’s el seu temps, perquè si no s’haguessin pres el seu temps mai ho haguessin perdut i no tindrien temps que buscar. En fi, que haver perdut el temps els ha dut el temps just d’haver-lo buscat. Així que, tant si té temps que perdre com si no, o si és dels quals busca el seu temps o, per contra, és atemporal, prengui’s el seu temps i gaudi de l’espectacle.

Clown: denbora partida
Maider Galarza eta Rosita Calviren eskutik. Bi pertsonaia denboraren bila, ez dakitena jada topatu dutela. Baina behin topatu ostean, bila dabiltzala berriz galdu dute. Bila zebiltzateneko denbora galdu dute. Denbora hau galtzeko beraien denbora hartu behar izan dute, denbora hori erabili ez balute sekula ez baitzuten galduko eta ez zuten bilatzeko denborarik izango. Denbora galdu izanak denbora bera topatzera eraman dituzte azkenean. Beraz, galtzeko denbora baduzu edo ez, edo bila ibiltzen zaren horietakoa bazara, edo erabat denborarik gabekoa, hartu zure tartetxoa eta gozatu ekitaldiaz.

20etan, doakoa.

Comments

Una Resposta en “Clown: partida de temps”

  1. Clown. Partida de temps, Maider Galarza eta Rosita Calvi : Euskal Etxea Barcelona on June 8th, 2010 10:50 am

    [...] Clown. Partida de temps [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.