IK, club de lectura: “Amor y guerra” del Ramon Saizarbitoria

May 29, 2010 · Print This Article

9 de juny a les 19h a l’Euskal Etxea

Projecte engegat amb la intenció de promoure la literatura basca a Catalunya. Els llibres són obres literàries creades en euskara, però perquè les persones que no el saben també hi puguin participar, utilitzarem tant les versions originals com les traduccions. Un dinamitzador conduirà les sessions.

IK, Irakurle Kluba: Ramon Saizarbitoriaren “Bihotz bi”
Euskal literatura Katalunian ezagutarazteko antolatutako kluba. Liburuak euskaraz sorturiko literatur lanak izango dira, baina euskaraz ez dakitenek ere parte hartzeko aukera izan dezaten, jatorrizkoak ez ezik itzulpenak ere berdin-berdin erabiliko ditugu. Dinamizatzaile batek gidatuko ditu saioak.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.