Presentació de “Devenir perra” i “Un zulo propio” | Itziar Ziga

April 15, 2010 · Print This Article

21 abril | Dc | 20h | Euskal Etxea

Itziar Ziga fa servir la manera d’escriure d’una gossa, una literatura que queda al marge de la societat que ens castiga i ens castra. Ens presenta una feminitat paròdica, fent servir testos d’una feminitat no hegemònica, i aposta per no callar, per un crit a favor de dir i fer el que volem. Itziar ens diu que ser dona o home és un diagnòstic mèdic i social, i s’agafa a aquesta naturalesa de dona, però no pel que tenim entre les cames, com estratègia política, si no “perquè he sigut violada físicament, sexualment, afectivament, econòmicament, simbòlicament…”.

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.