Tximeleta

October 21, 2008 · Print This Article

1 de novembre a les 21h a la Plaça de la Virreina de Gràcia.
Euskal Herria Sona 2008.
Gratuït.

tximeleta

El grup Tximeleta sorgí a Navarra l’any 2000. Des de llavors ha actuat en diversos llocs, de poble en poble i de plaça en plaça.

Format per músics que han treballat anteriorment en diferents grups, fan servir instruments com la bateria, el baix, la guitarra i el teclat, a part d’instruments més tradicionals com la trikitrixa i pandero o la gaita i la flauta.

Un repertori ample i divers, perquè el puguin gaudir tant joves com grans, basat en melodies basques. Mexicanes, cercaviles, fandangos o melodies folk, combinades amb trikitrixa i guitarres elèctriques; cançons pop, versions de grups rock…

w3 – http://www.myspace.com/tximeletataldea

Comments

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.