Katamalo

October 21, 2008 · Print This Article

7 de novembre a les 22h al CAT.
Euskal Herria Sona 2008.
5€ (Socis de l’Euskal Etxea i amics del CAT gratuït).

katamalogray

El club dels cors solitaris va ser fundat a Larrabetzu (Biscaia) l’any 2001. S’hi van reunir uns quants músics i aficionats a la literatura i van fer un recital amb textos de Joseba Sarrionaindia. Aquell treball va ser presentat en diferents llocs i després van preparar Poeta hilen kluba i Zakil alu hori, amb música pròpia però textos de gent diversa. Al 2006, els responsables de la Korrika Kultural van preparar un espectacle on es fonien literatura i música. Gotzon Barandiaran, un dels integrants, tenia gairebé preparat el que seria el llibre de poemes Katamalo i aquets poemes musicats van ser publicats al 2007 en format llibre i disc. Aquest serà l’espectacle de què podrem gaudir a Barcelona en una de les últimes oportunitats de veure’ls.

w3 – http://www.myspace.com/katamalo

Comments

Una Resposta en “Katamalo”

  1. larrabetzu » Katamalo Bartzelonara doa on October 22nd, 2008 6:45 am

    [...] Euskal Etxeak urtero antolatzen deuen Euskal Herria sona jaialdian egongo da larrabetzuarrakaz osatutako [...]

Escriu un comentari i sí vols posa un gravatar.
Komentario (iruzkin) bat idatzi eta nahi izanez gero gravatar bat jarri.